Solution Group

Slush ice

Lej en slushicemaskine, og lav sjove og anderledes drinks til din fest eller dit arrangement. Slushice er en lækker, frossen drik, der kan laves med mange forskellige smage.

Slushicemaskinen kan både lave drinks, der med og uden alkohol, og den giver dig derfor et hav af muligheder uanset arrangementet. Børn og voksne har glæde af det, og vi lover at det bliver et hit!

Lej en slushicemaskine

Solution Group leverer slushice i hele Danmark.

Solution Group - Din slushice-leverandør

Lej en slushicemaskine ved os, og lad maskinen klare resten. Det helt fantastiske ved disse maskiner er, at de kan passe sig selv det meste af tiden. Lejer du en slushicemaskine, kan du med god samvittighed fokusere på andre aspekter af festen. Du får lækre drinks med minimal indsats. 

Det sjove ved en drink som slushice er den frosne konsistens, der gør drinken mere spændende og nedkølende – det er derfor en perfekt mulighed at leje en slushicemaskine til sommerfesten. Du skal dog ikke lade dig begrænse af Danmarks sæsoner. Vi lover, at slushicemaskinen kan bruges hele året rundt. Den er speciel populær med alkohol i, hvor den frosne drink giver en hurtig og nem cocktail, der ser ud af meget og smager himmelsk. 

Lej en slushicemaskine og lav sjove og farverige shots til fødselsdagsfesten! Et populært valg, da det både smager godt og er sjovt samtidigt. Vi leverer selvfølgelig også koncentratet, som skal i maskinen – her kan du vælge mellem mange forskellige smage. Se mere nedenfor. 

Slushicemaskine med 2 kamre 595,-

Slushicemaskine med 3 kamre 795,-

Slushicekoncentrat                   39,-

Vi udlejer slushicemaskiner i hele landet

Når du lejer en slushicemaskine, er du sikret en hurtig og nem måde at lave sjove og anderledes drinks til dine gæster. Solution Group har generelt mange forskellige maskiner og udstyr, der kan gøre festen eller arrangementet lidt sjovere. Se bl.a. også vores softicemaskiner eller popcornmaskiner som giver din fest et ekstra sjovt input.

Vi tilbyder udlejning af slushicemaskine i hele Danmark. Om du befinder dig i Jylland, Sjælland eller på Fyn er underordnet for os! Vi kommer, når du kalder. Når du lejer en slushicemaskine hos Solution Group, får du den bedste kvalitet. Den er nem at håndtere og giver en god dosering, så du undgår at få drinken på gulv og tøj. 

Hos Solution Group tilbyder vi dig mange muligheder, ikke kun for udlejning af slushicemaskiner, men stort set alt andet til festudlejning også. Så ring endelig for en snak om jeres muligheder og priser.

Kontakt os for et uforpligtende møde – SOLUTION GROUP – vi har løsningen.

Hovedprodukter

Tilbehør

Solution Group er meget mere end din festleverandør!

Når du handler med Solution Group sætter vi en ære i at levere en god kvalitet og Danmarks bedste service.

icon4

Vi taler dansk

Vi har support på både Dansk og Engelsk. Alle vores medarbejdere er danske.

icon5

Gode betingelser

Vi har fleksible betingelser, som passer til dine behov

icon6

Vi hjælper med dit arrangement

Skal du have hjælp til planlægningen af dit arrangement? Vi hjælper med hele processen.

icon1

Vi kan hjælpe uanset størrelsen

Uanset størrelsen på dit arrangement, så kan vi hjælpe.

icon3

Altid mulighed for at leje tilbehør

Du kan altid leje tilbehør af os.

icon2

Vi dækker hele landet

Vi dækker hele Danmark