slush ice

Lej en slushicemaskine, og lav sjove og anderledes drinks til din fest eller dit arrangement. Slushice er en lækker, frossen drik, der kan laves med mange forskellige smage.

Slushicemaskinen kan både lave drinks, der med og uden alkohol, og den giver dig derfor et hav af muligheder uanset arrangementet. Børn og voksne har glæde af det, og vi lover at det bliver et hit!

Slushicekoncentrat                   39,-

595,00 DKK795,00 DKK

Ryd

Telefon(+45) 70 22 35 03

Ydereligere beskrivelse

Når du lejer en slushicemaskine, er du sikret en hurtig og nem måde at lave sjove og anderledes drinks til dine gæster. Solution Group har generelt mange forskellige maskiner og udstyr, der kan gøre festen eller arrangementet lidt sjovere. Se bl.a. også vores softicemaskiner eller popcornmaskiner som giver din fest et ekstra sjovt input.

Vi tilbyder udlejning af slushicemaskine i hele Danmark. Om du befinder dig i Jylland, Sjælland eller på Fyn er underordnet for os! Vi kommer, når du kalder. Når du lejer en slushicemaskine hos Solution Group, får du den bedste kvalitet. Den er nem at håndtere og giver en god dosering, så du undgår at få drinken på gulv og tøj.

Hos Solution Group tilbyder vi dig mange muligheder, ikke kun for udlejning af slushicemaskiner, men stort set alt andet til festudlejning også. Så ring endelig for en snak om jeres muligheder og priser.

Kontakt os for et uforpligtende møde – SOLUTION GROUP – vi har løsningen.

Yderligere information

Vægt N/A
Antal kamre

2 kamre, 3 kamre