Solution Group

Lej en Foodtruck

En foodtruck kan ofte være aftenens højdepunkt. Hvis du har haft gang i festlighederne hele dagen og du måske har fået en øl eller to for meget, så kender vi alle til glæden og lysten ved at få natmad eller “skrub af mad”. Her er en foodtruck en genial mulighed for dig til at få mættet alle dine gæster og samtidig slippe for alt bøvlet med at lave mad og rydde op – alt dette sørger vi for.

Hos Solution Group står vi klar med 4 forskellige foodtrucks, og professionelt personale, der er klar til at give dig den bedste oplevelse og samtidig sørge for, at dine gæster går mættet hjem fra dit arrangement. Vores foodtruck er din genvej til mættede maver og en aften sammen med dine gæster frem for i køkkenet.

Hvis du leder efter nemme cateringløsninger til din fest, så har vi mange forskellige muligheder hos Solution Group. Vi tilbyder bl.a. også helstegt pattegris og en lækker grillmenu. Måske du skal holde en temafest? Vi hjælper med det hele!

Nedenfor her kan du se, hvordan vores foodtrucks-menuer ser ud.

Lej en foodtruck i hele Danmark

Vi har 4 foodtrucks, der har hver især deres eget tema og udvalg hos Solution Group. Lej en foodtruck lige efter dine personlige behov. Vi har både personale og indkøbsaftaler, som betyder, du kan komme i gang med det samme. 

Solution Group tilbyder

Lej en madvogn til dit arrangement

En foodtruck, eller madvogn, er simpelt nok et mobilt køkken i en vogn, der kan rulle ud til enhver form for fest eller event. Udlejning af foodtruck giver frihed til dig som vært samt et sjovt indslag til gæsterne. Maden bliver serveret direkte fra vognen, lidt a la den gammeldags pølsevogn, vi kender og elsker her i Danmark. 

Leje af foodtruck giver mening, hvis du ikke gider bøvle med maden. Det kan være til fester eller arrangementer, hvor f.eks. 3-retters bliver for omstændigt, og hvor maden ikke skal tage for lang tid eller for meget energi. Med en madvogn får I det hele serveret på én gang med personale, mad og service. Det er nemmere og nemt og en rigtig sjov måde at få serveret mad på.

En foodtruck giver dig utallige muligheder

En foodtruck er det ideelle valg for dig, der står og mangler lækker og hurtig mad til dit kommende arrangement – specielt hvis du også ønsker at være en del af begivenheden selv i stedet for at stå i køkkenet og slide med maden. 

Lej en madvogn hos os, og vælg selv den mad, der skal serveres fra den. Med en foodtruck til fest har du stadig selv indflydelse på menuen, da vi har skræddersyet forskellige temaer.

Der er mange muligheder: Vi foreslår enten Kylle Rylle, Pablo burger, Finsen pølser eller Hansens is. Lyder en af de forestående forslag ikke som noget for dig, så finder vi selvfølgelig også et måltid, som kan serveres fra vores foodtruck lige efter dit ønske. Mulighederne er mange, og kun fantasien sætter grænser for, hvad der skal serveres. En foodtruck er samtidig super nem at håndtere, da der i de fleste tilfælde ikke er noget opvask bagefter og du skal derfor ikke bruge noget energi på at servere mad for alle dine gæster eller rydde op efter dem.

Kontakt Solution Group på
Tlf: +45 7022 3503
Mail: salg@solution-group.dk

Hør hvad vi kan gøre for dig.

Hovedprodukter

Tilbehør

Dette får du, når du bruger Solution Group som leverandør

Når du handler med Solution Group, sætter vi en ære i at levere en god kvalitet og Danmarks bedste service.

icon4

Vi taler dansk

Vi har support på både dansk og engelsk. Alle vores medarbejdere er danske.

icon5

Gode betingelser

Vi har fleksible betingelser, som passer til dine behov.

icon6

Vi hjælper med dit arrangement

Skal du have hjælp til planlægningen af dit arrangement? Vi hjælper med hele processen.

icon1

Vi kan hjælpe uanset størrelsen

Uanset størrelsen på dit arrangement, så kan vi hjælpe.

icon3

Altid mulighed for at leje tilbehør

Du kan altid leje tilbehør af os.

icon2

Vi dækker hele landet

Vi dækker hele Danmark.