Solution Group

Bord udlejning

Hos os finder du bordudlejning til forskellige arrangementer og events. Vi tilbyder mange varianter, så du kan finde den rette størrelse – hvad enten det er runde borde, almindelige borde med plads til 8 personer eller cafeborde og ståborde til jeres fest eller event.

Udlejning af borde er nemt og billigt. Solution Group giver dig ekstra fine priser, når du skal leje borde til dit arrangement. Vi forstår at udlejning af borde og stole samt andet tilbehør til fester og events skal gå helt gnidningsfrit. Der skal være styr på det fra starten, da der er mange andre vigtigere og større ting, man skal bruge energien på. 

Udlejning af borde i hele Danmark

Solution Group leverer bordene til festen.

Solution Group - Stort udvalg af udlejningsborde

Udover bordudlejning, hvor du finder en masse forskellige varianter, så leverer vi også vores borde med flotte hvide duge. De er i en høj kvalitet og lige til at ligge på bordet. Selvfølgelig passer dugene til det bord du lejer, om det er et rundt eller almindeligt bord.

Har I ikke noget at sidde på? Vi kan også tilbyde udlejning af stole. De polstrede stole er i god og robust kvalitet, hvilket gør dem behagelige at sidde på i længere tid. Dette er noget, som vi garanterer, gæsterne sætter stor pris på.

Vores bordudlejning er ikke kun til fest – du kan bruge bordudlejning til receptioner, kick-offs, events, byfester og meget andet. Vi har borde til alle typer begivenheder og tager gerne en snak om jeres muligheder. Vi leverer i hele Danmark, så det gør ingen forskel om du er bosat i Århus, Kolding, Odense eller København.

Solution Group har stor erfaring i at arrangere fester. Uanset om det foregår med et stort festtelt eller som en firmafest, temafest, bryllup, fødselsdag samt julefrokost – så står vi klar til at hjælpe. Hvis du vil holde en anderledes fest, men er i tvivl om selve opsætningen, så kan vi sagtens assistere. 

Kontakt os for et uforpligtende snak om bordudlejning eller andre services – SOLUTION GROUP – vi har løsningen.

Bordudlejning i hele landet

Som nævnt før, så er det fuldstændig ligegyldigt, hvor du befinder dig i Danmark – vi tilbyder bordudlejning overalt. 

Processen er nem og hurtig – du kan lynhurtigt få stablet et festlokale på benene. Med vores tilhørende hvide duge går der ikke lang tid før det ser indbydende og skarpt ud. Suppler med vores udlejning af service, catering og musikanlæg så festen kan gå i gang. 

Vi tilbyder dig rigtig mange muligheder for at holde den perfekte fest! Er du i tvivl om det praktiske eller mangler et overblik over de nødvendige overvejelser, så står vi klar til at hjælpe dig. Vi er specialiseret i fester, arrangementer og store events og skal nok få skabt en dag du aldrig glemmer.

Kontakt os for et uforpligtende møde – SOLUTION GROUP – vi har løsningen.

Hovedprodukter

Tilbehør

Solution Group er meget mere, end din festleverandør!

Når du handler med Solution Group sætter vi en ære i at levere en god kvalitet og Danmarks bedste service.

icon4

Vi taler dansk

Vi har support på både Dansk og Engelsk. Alle vores medarbejdere er danske.

icon5

Gode betingelser

Vi har fleksible betingelser, som passer til dine behov

icon6

Vi hjælper med dit arrangement

Skal du have hjælp til planlægningen af dit arrangement? Vi hjælper med hele processen.

icon1

Vi kan hjælpe uanset størrelsen

Uanset størrelsen på dit arrangement, så kan vi hjælpe.

icon3

Altid mulighed for at leje tilbehør

Du kan altid leje tilbehør af os.

icon2

Vi dækker hele landet

Vi dækker hele Danmark