Solution Group

Booking

Vi har gennem vores netværk kontakt til alle former for underholdning eller happening.

Promotere

Værtinder

Bartendere

Tryllekunstnere

DJ´s

Livemusik

Tryllekunstnere

Stand Up

Striptease

Kontakt Solution Group når du skal afholde en event så finder vi den bedste løsning.

Solution Group har stor erfaring inden for fest og Diskoteks branchen både som Dj på Club, disco og som mobildiskotek, vi den erfaring der skal til for at gøre enhver festlig lejlighed til en succes.

Den musik der spilles i vores mobildiskotek, er meget varieret og altid tilpasset den enkelte fest. Som regel består musikken af det bedste fra 60’erne og frem til nutiden, med hovedvægt på hits som alle kender.

Vores fest DJ´s store styrker er at vi kan læse og stye publikumet og derved kan fornemme hvad der skal spilles af musik for at så mange som muligt kommer på dansegulvet.

Vi har stor erfaring i dette sammenhæng, og kan roligt sige at vi har erfaring fra alle typer fester og bruger dette i vores mobildiskotek. Vores fest DJ leverer det bedste hver gang

Kontakt Solution Group med mobildiskotek – vi har løsningen.

I får Jeres helt egen cocktailbar og bartendere og vi sørger for bardisken, spiritus, isterninger, frugt, safter, sirup, likør, og pynt – ja alt, hvad der skal bruges.

Vi blander og shaker  friske Mojitos, Daiquiris,  Cosmopolitans og samt et stort udvalg af cocktails…. eller blot de klassiske drinks.

Vi leverer et eksklusivt cocktailarrangement til fødselsdage, firmafester, julefrokoster, salgsmesser, receptioner, fredags-barer, bryllupper og til andre private eller firma arrangementer af enhver art og størrelse – gerne med 1, 2,3 eller flerer barer hvis det skulle være nødvendigt.

Vil du holde dit eget cocktailparty, så kontakt Solution Group for muligheder og få et tilbud, der passer til netop dit arrangement, med de drinks, du helst vil have.

POPULÆRE SERVICES

bartender service
event personale
kick off
produktlancering
consult