Solution Group

Popcorn maskine

Lej en popcornmaskine hos Solution Group. En popcornmaskine er nem at bruge og kan passe sig selv det meste af tiden. Det er en ideel mulighed for at servere snacks for dine gæster på en sjov og anderledes måde. 

Hvad er bedre end popcorn? En snack som alle kan lide, og som man altid kan spise. Lej en popcornmaskine og lav professionelle og lækre popcorn til folk. Om du skal holde fest, et udendørs arrangement eller har et kommende event, hvor du skal bruge noget sjovt, men nemt og praktisk mundgodt, så er vores udlejning af popcornmaskine lige sagen. Hvis du leder efter andre sjove alternative, kan du prøve vores udlejning af bl.a. fadølsanlæg, softice– eller slushicemaskine

Lej en popcornmaskine

Solution Group skaber rammerne for din fest.

Udlejning af popcornmaskine hos Solution Group

Popcornpakke til 40 personer  600,-

Popcornmaskine                      475,-

Papirposer til popcorn 200stk. 40,-

1 kg popcorn m fedt/salt          50,-

Vi udlejer popcornmaskiner til hele landet

Når du lejer en popcornmaskine hos os, så er du sikret lækre, lune snacks hele dagen! En popcornmaskine kan spytte lige så mange popcorn ud, som du skal bruge. Vi sælger popcornpakke til 40 personer, hvilket er en stor mundfuld. I kan derfor være fuldstændig sikre på, at pakken rækker hele dagen og aftenen.

Det kan lyde af meget, men erfaring fortæller os, at popcorn er mundgodt, som alle kan blive ved med at spise af. Da det er en snack, der ikke mætter særlig meget eller ligger tungt i maven, har folk en tendens til at spise ekstra store mængder. Når du lejer en popcornmaskine, bliver popcornene selvfølgelig også ekstra gode – og det er svært at stoppe, når man først er begyndt at spise. 

Lej en popcornmaskine, og lad dine gæster smage på de allerbedste popcorn! Maskinen laver popcorn af den bedste kvalitet hele dagen og aftenen – det er både nemt, sikkert og hurtigt. En popcornmaskine kræver ikke meget og er en ideel og billig løsning til et sjovt indslag. 

Mulighederne er mange, så ring endelig for en snak om jeres muligheder og priser. Kontakt os for et uforpligtende møde – SOLUTION GROUP – vi har løsningen.

Hovedprodukter

Tilbehør

Solution Group er meget mere end din festleverandør!

Når du handler med Solution Group, sætter vi en ære i at levere en god kvalitet og Danmarks bedste service.

icon4

Vi taler dansk

Vi har support på både Dansk og Engelsk. Alle vores medarbejdere er danske.

icon5

Gode betingelser

Vi har fleksible betingelser, som passer til dine behov

icon6

Vi hjælper med dit arrangement

Skal du have hjælp til planlægningen af dit arrangement? Vi hjælper med hele processen.

icon1

Vi kan hjælpe uanset størrelsen

Uanset størrelsen på dit arrangement, så kan vi hjælpe.

icon3

Altid mulighed for at leje tilbehør

Du kan altid leje tilbehør af os.

icon2

Vi dækker hele landet

Vi dækker hele Danmark