Solution Group

Polterabend

Solution Group har mange års erfaring med at arrangere polterabend og andre arrangementer. Derfor kan vi med sikkerhed tilbyde en dag, der sent vil blive glemt for bruden eller gommen og deltagerne til jeres polterabend.

Polterabend med fuld fart

Hos Solution Group er vi eksperter i at arrangere den helt perfekte dag med massere af action og fest. 

Gør din polterabend til en uforglemmelig dag

Hos Solution Group er vi eksperter i at gøre din fest til en uforglemmelig dag. Det gælder selvfølgelig også polterabend, hvor du eller en du har kært skal fejres inden han eller hun skal foreviges med sin udkårne. Der kan derfor være mange elementer i at arrangere en polterabend, og ofte skal der ske flere ting i løbet af dagen. Alt dette kan Solution Group hjælpe dig med – vi tilbyder mange services, som kan bruges til en polterabend: Af dem kan nævnes paintball, overlevelsestur, mountainbike, lerdueskydning og mange andre aktiviteter. Men når dagens aktiviteter er overstået, og deltagerne til din polterabend har givet sig fuldt ud, skal der selvfølgelig holdes en fest. Og dette kan vi hos Solution Group selvfølgelig også hjælpe dig med.

Hvis du selv har lokalerne til at afholde denne polterabendfest, kan vi hos Solution Group sørge for, at alt maden og servicen bliver gjort klar til jer. Det kunne for eksempel være i form af en foodtruck, som serverer mad efter jeres ønske. Men det kan også være i form af en helstegt pattegris eller en af vores mange temafestmenuer.

Hvis du ikke lige har lokalerne til at rumme en fantastisk polterabend, så tilbyder vi hos Solution Group også udlejning af telte, så rammerne for din fest kommer helt i top. Her har du muligheden for et hav af ekstra features, så der kan komme rigtig gang i festen. Her kan bl.a. nævnes leje af jukeboks, musikanlæg, servicering, borde og stole, grill, bar, festlys, slushice-maskine og meget andet. Her har du virkelig muligheden for at stille rammerne for din fest op og selv have indflydelse på, hvordan der skal se ud.

Som en lille ekstra bonus kan du, hvis du lejer et festtelt, få gratis leje af fadølsanlæg med i prisen.

Kontakt Solution-group på

Tlf: +45 7022 3503
eller
mail: salg@solution-group.dk

Og hør hvad vi kan gøre for dig.

Vi hjælper dig med planlægningen

Skal du planlægge din bedste vens polterabend og har svært ved at finde det perfekte arrangement iblandt alle de forskellige valgmuligheder, der er på markedet? Så lad os hjælpe dig, ligesom vi har hjulpet mange andre, til en uforglemmelig dag. Vi kan planlægge hele dagens forløb eller dele af den, så vi kan få givet din bedste ven en sidste uforglemmelig aften, inden han skal til at leve et voksent og ansvarligt liv. Fortvivl ej, vi skal nok finde den bedste løsning til din bedste vens polterabend og dermed give ham en polterabend og en fest for livet.

Mulighederne er mange, og der er masserer af potentiale for at din polterabend når et helt nyt niveau. 

Hovedprodukter

Tilbehør

BOW COMBAT
ATV
OVERLEVELSESTUR

Solution Group er meget mere end din festleverandør!

Når du handler med Solution Group, sætter vi en ære i at levere en god kvalitet og Danmarks bedste service.

icon4

Vi taler dansk

Vi har support på både dansk og engelsk. Alle vores medarbejdere er danske.

icon5

Gode betingelser

Vi har fleksible betingelser, som passer til dine behov.

icon6

Vi hjælper med dit arrangement

Skal du have hjælp til planlægningen af dit arrangement? Vi hjælper med hele processen.

icon1

Vi kan hjælpe uanset størrelsen

Uanset størrelsen på dit arrangement, så kan vi hjælpe.

icon3

Altid mulighed for at leje tilbehør

Du kan altid leje tilbehør af os.

icon2

Vi dækker hele landet

Vi dækker hele Danmark.