Solution Group

Overlevelsestur

Kan du klare presset, vil du flytte grænser, kunne du tænke dig større overskud i hverdagen og vi vil lære dig helt nye måder at tænke på.

Vi vil give dig mere overskud i hverdag – men først skal du lige igennem vores overlevelsestur.

Solution Group tilbyder alle former for overlevelsesture. Alle ture kan variere i længde og hårdhed. Alle ture vil udfordrer din/jeres evner til at klare sig i et bestemt milijø med et minimum af hjælpemidler. I vil lære at sørge for væske, føde og logi til egen overlevelse.

Vi planlægger turen så den passer perfekt til jeres ønsker og behov. På turen kan der også indlægges forskellige øvelser, som kan træne gruppens samarbejde eller give unikke oplevelser. Kendetegnet for overlevelsesture i Solution Group er at deltagerne lærer teknikker og tricks som kan bruges i naturen og i livet fremover.

Endvidere er der mulighed for at indlægge coaching i turen således deltagernes præsteration evalueres og deltagerne lærer sig selv og hinanden bedre at kende.

Det kan give meget værdi for enkeltpersonen men bestemt også for et team at blive taget ud af dagligdagens trygge rammer og blive udfordret med nye opgaver under fysisk pres og naturens præmisser.

Kontakt Solution Group og lad os i fællesskab planlægge den perfekte overlevelsestur. Vi har løsningen.

FLERE MULIGHEDER

BOW COMBAT
ATV
RAPELLING / KLATRING