Solution Group

Teltudlejning

Hos Solution Group tilbyder vi teltudlejning på mange forskellige måder og til mange forskellige lejligheder. Teltudlejning er optimalt til fest i haven, konfirmation, bryllup, firmafesten, udstillinger, events og byfester – bare for at nævne et par stykker. Vi tilbyder dig alt, du skal bruge, til en fed dag.

Er du interesseret i teltudlejning til dit næste arrangement, kan du klikke på billedet for at se vores priser.

Klik på billedet og se vores priser

Teltudlejning til hele Danmark

Solution Group udlejer telt til ethvert arrangement i hele landet.

Solution Group - telte i høj kvalitet

Teltudlejning er en ideel løsning til de større arrangementer, hvor det private hjem eller f.eks. arbejdspladsen bliver for trængt. Her kan teltudlejning betyde, at du slipper for at lede efter nye lokaler, der ofte er dyrere og mere besværligt.

Når du lejer et telt hos Solution Group, tilbyder vi både opstillingen med og uden gulv. Der kan være mange forskellige behov, når man snakker teltudlejning, og det er vigtigt at gøre sig overvejelser alt afhængigt at dit arrangement. Er det en mindre havefest i årets bedste måneder, behøver man nødvendigvis ikke et gulv. Bliver arrangementet større, har vi dog gode erfaringer med gulv i teltet – dette tempererer indeklimaet bedre og giver gæsterne en helt perfekt oplevelse i teltet. F.eks. er valg gæsterne ikke afhængig af praktisk valg af fodtøj. 

Med Solution Groups teltudlejning kan du også vælge flere forskellige teltstørrelser. Vi skal nok hjælpe dig med valget i forhold til gæsteantal og din ønskede indretning af stole og borde – måske endda bar og musikanlæg med festlys

Lej et telt hos os, og vi placerer både vinduer og døre, hvor I ønsker dem. Det betyder at du kan få telt til fest, som er indrettet og designet fuldstændig efter dine ønsker! Afhængigt af temperaturene og vejret kan siderne også tages af og på. Teltudlejning har aldrig været nemmere – vi tager os af det hele. Vores største mission er at give dig den bedste fest. 

Telt til fest – Vi sætter op i hele landet

Skal du bruge telt til fest, så klarer vi opsætningen, uanset hvor du befinder dig i Danmark. Vi har afdelinger i både Jylland og Sjælland, hvilket gør det nemt at komme rundt i landet. Vores teltudlejning tager udgangspunkt i dine behov, så vi kommer susende, når du kalder.

Teltopstillinger i 3D

Lej et telt hos os, og vi giver dig din teltopstilling i 3D. Her kan du se, hvordan teltet kommer til at se ud med borde og stole, inden dit festtelt bliver sat op.

Alle telte kan leveres som du ønsker det – vores teltopstillinger er standardtegninger. Vores standardtelte har en bredde på 6,9 meter eller 12 meter. De kan videreudbygges i længder af 3 meter og op efter. 

Teltudlejning med gratis fadølsanlæg

Skal du leje telt til fest, kan vi anbefale vores partytelt. Du får nemlig gratis leje af fadølsanlæg, når du bestiller vores partytelt. Du kan se priser under fadølsanlæg.

Lej et telt – og alt andet tilbehør til din fest

Hos Solution Group finder vi en løsning til dig, når festen skal have lidt ekstra. Udover teltudlejning tilbyder vi også udlejning af jukeboks, fadølsanlæg, musikanlæg, service, borde og stole, grill, bar, lyd og lys samt softice– og slushice-maskine. Kontakt os for flere muligheder – vi skal nok finde en løsning. 

Festen som gæsterne vil huske

Som et ekstra skridt mod den perfekte fest, tilbyder vi også teltudlejning med pynt!
Her er du fuldstændig sikret, at gæsterne vil huske festen langt ud i fremtiden. Lejer du et telt til fest, så tilbyder vi også at pynte teltet op – måske med et tema. Vi specialiserer os i temafester og kan tilbyde et hav af sjove, skøre og opsigtsvækkende temaer. Tag bl.a. med til Hawaii-, Western- eller 80’er-fest. 

Skal I bruge musik som dinnermusik eller andet underholdning i teltet, kan vi også tilbyde jer en digital jukeboks, der indeholder over 14.000 festlige musiknumre, og som er meget nem at betjene.

Når du lejer et telt til fest, kan du selvfølgelig aldrig være sikker på vejret. Teltene kan derfor selvfølgelig opvarmes med vores gasvarmere, så du altid er sikker på en behagelig temperatur, uanset det danske vejr.

Kontakt Solution Group for teltudlejning – vi har Danmarks bedste løsninger inden for teltudlejning.

Hovedprodukter

Tilbehør

Dette får du, når du bruger Solution Group som leverandør

Når du handler med Solution Group, sætter vi en ære i at levere en god kvalitet og Danmarks bedste service.

icon4

Vi taler dansk

Vi har support på både dansk og engelsk. Alle vores medarbejdere er danske.

icon5

Gode betingelser

Vi har fleksible betingelser, som passer til dine behov.

icon6

Vi hjælper med dit arrangement

Skal du have hjælp til planlægningen af dit arrangement? Vi hjælper med hele processen.

icon1

Vi kan hjælpe uanset størrelsen

Uanset størrelsen på dit arrangement, så kan vi hjælpe.

icon3

Altid mulighed for at leje tilbehør

Du kan altid leje tilbehør af os.

icon2

Vi dækker hele landet

Vi dækker hele Danmark.