Solution Group

Cocktail kursus

hvor vi tilbyder jer muligheden for at være med til et eksklusivt cocktail kursus hvor i lærer at lave lækre og velsmagende cocktails til jer selv og jeres gæster?

Cocktailkurset er et begynderkursus specielt udviklet til hjemmebaren, så man kan tilbyde ens gæster en ekstra oplevelse når de er på besøg:-)

Vi kommer med alt hvad der skal bruges til cocktailkurset såsom barudstyr, barer og dygtige bartendere, der kender alle kunstens regler bag en bardisk og disker op med lækre og velsmagende cocktails.

I starter med en kort introduktion til spiritus og cocktails, hvor i smager og dufter. Derefter gennemgår i spiritustyper, værktøj, glas og flasker og hvor de grundlæggende teknikker bliver forklaret.

Herefter skal der laves 5 spændende cocktails med det rigtige barudstyr kreere garnish/pynt til jeres cocktails, så vi anbefaler at lade bilen stå hjemme:-)

Cocktail kurset har en varighed af ca. 2 timer hvor efter i kan kalde jer cocktail hjemmebartende:-) og så har man også viden om!

Hvad gør en Dry Martini Cocktail tør? hvorfor skal der ikke sugerør til din Irish Coffee? hvordan man bruger en shaker og strainer og hvorfor man ikke blender en Daiquiri?


Kurset vi afholder for jer vil ofte være på en cocktailbar på grund af de perfekte rammer, men vi  kommer også meget gerne ud til jer og  afholder cocktail kursus.

Cocktail kurset er perfekt til events som firmaarrangement, polterabend, klubaften med videre og kan sættes sammen med andre kursus eller firmaevents.

Kontakt Solution Group – Vi har løsningen til det perfekte event

FLERE MULIGHEDER

BOW COMBAT
ATV
OVERLEVELSESTUR