Solution Group

Teltudlejning

Solution group er leverandør af teltudlejning i hele Danmark. Vi har festtelte i alle størrelser, til dig som skal holde den bedste fest og til en pris, der er til at forstå. Vi udlejer telte til hele Danmark.

Teltudlejning til fest i haven, konfirmation, bryllup, firmafesten, udstillinger, events og byfester – Vi kan tilbyde dig alt i teltudlejning.

Se priser og teltstørrelser.

Teltet, du lejer hos Solution Group, kan opstilles med gulv eller uden. Vi tilbyder et stort udbud af teltstørrelser i teltudlejning, så vi har også den rette størrelse til jeres fest. Vinduer og døre kan placeres hvor I ønsker dem, og siderne kan tages af og på.

Ved leje af telt, får du banquetstole med for 15 kr. per stol

Vi sætter telte op i hele landet

Med afdelinger i Jylland og Sjælland, sætter vi jeres telt op i hele Danmark.

Teltopstillinger i 3D

Så du kan se hvordan teltet kommer til at se ud med borde og stole, inden dit festtelt bliver sat op.

Alle telte kan leveres som du ønsker det – vores teltopstillinger er standardtegninger. Vores standardtelte har en bredde på 6,9 meter eller 12 meter. De kan videreudbygges i længder af 3 meter og op efter. 

Gratis fadølsanlæg

Ved leje af partytelt, tilbyder vi dig gratis leje af fadølsanlæg – se priser under fadølsanlæg.

I kan få alt i tilbehør til jeres fest

Udlejning af jukeboks, fadølsanlæg, musikanlæg, service, borde og stole, grill, bar, lyd og lys, softice- og slushice-maskine, samt duge og servietter – Kontakt os for flere muligheder.

Festen som gæsterne vil huske

Hvis I gerne vil have ekstra opmærksomhed til jeres fest, som jeres gæster vil kunne huske længe efter, tilbyder vi også at pynte jeres telt op med et tema. Det kunne f.eks. være fester med tema som western, hawaii, 80’er eller noget helt andet. Klik her for temafest.

Skal I bruge musik som dinnermusik eller andet underholdning i teltet, kan vi også tilbyde jer en digital jukeboks, der indeholder over 14.000 festlige musiknumre og som er meget nem at betjene.

Teltene kan selvfølgelig opvarmes med vores gasvarmere, så du altid er sikker på en behagelig temperatur, uanset vejret.

Kontakt Solution Group for teltudlejning – vi har Danmarks bedste teltudlejnings løsninger.

populære produkter

telte
musikanlæg
fadølsanlæg
HELSTEGT PATTEGRIS
tema menu