kontakt Solution group
Solution Group på Facebook  Beøg webshoppen
Banner

Teltudlejning

af festtelte i alle størrelser til dig som skal holde den bedste fest og til en pris der er til at forstå i hele Danmark.

Få banquetstole med for 10 kr. per person

Teltudlejning om det er til fest i haven, teltudlejning til konfimation, telt udlejning til bryllup, teltudlejning til firmafesten, udstillinger, events, byfester,vi kan tibyde dig alt i teltudlejning - Se priser og teltstørrelser.

teltudlejning2012

Teltet du lejer hos Solution Group fremstår flot og indbydende og opstilles med gulv eller uden. Vi tilbyder et stort udbud af teltstørrelser i teltudlejning, hvilket gør det muligt for jer at vælge den rette størrelse der passer til jeres fest i jeres rammer.

Teltudlejning hos jer

Med afdelinger i Jylland og Sjælland sætter vi jeres telt op hele Danmark om det er teltudlejning i Jyllandpå Fyn eller på sjælland.

Teltopstillinger i 3D

9x6meter_telt_med_160cm_borde_40personer

Så du kan se hvordan teltet kommer til at se ud med borde og stole inden dit festtelt bliver sat op.

Alle telte kan leveres som du ønsker det, vores teltopstillinger er standard tegninger. Vores standard telte har en bredde på 6, 9 meter eller 12 meter. De kan videreudbygges i længder af 3 m og op efter. klik for mere info her.

Gratis fadølsanlæg

Ved leje af partytelt tilbyder vi dig gratis leje af fadølsanlæg, se priser under fødølsanlæg

Teltene vi udlejer har en selvbærende konstruktion uden stolper i midten. Vinduer og døre kan placeres hvor i ønsker dem, og siderne kan tages af og på.

I kan få alt i tilbehør til jeres fest.

Jukeboks udlejning, Fadølsanlæg udlejning, musikanlæg leje, service leje, borde og stole udlejning, Grill leje, bar leje, lyd og lys udlejning, softice maskine leje, duge og servietter udlejning, slushice leje - kontakt os for flere muligheder.

Festen som gæsterne vil huske

Vil i gerne have ekstra opmærksomhed til jeres fest som jeres gæster vil kunne huske længe efter tilbyder vi også at pynte jeres telt op med et  tema som for eksempel western fest, hawaii fest, 80'er fest eller et helt andet tema, så klik her for temafest.

Skal i bruge musik som dinnermusik eller andet underholdning til fest i teltet kan vi også tilbyde jer en digital jukeboks som indeholder over 14.000 festlige musiknumre og som er meget nem at betjene.

Teltene kan selvfølgelig opvarmes med vores gasvarmere, så du altid er sikker på en behagelig temperatur i teltet uanset vejret.

Kontakt Solution Group for teltudlejning - vi har Danmarks bedste teltudlejnings løsninger.

©2010 Solution Group ApS | Tlf: +45 70 22 35 03 | Mail: Info@solution-group.dkSolution Group WebshopSolution Group på Facebook