Solution Group

Firmafest

I de perfekte omgivelser, hold jeres næste firmafest som temafest eller med stil og lad os hjælpe med de bedste rammer for jeres firmafest.

Vi kan tilbyde en firmafest som er gennemført lige fra invitationen til natmaden. Jeres firmafest skal være gennemført og her træder Solution Group til, da vi kan tilbyde alle muligheder til festen.

En firmafest holdes ofte med forskellige formål, dette kan være i forbindelse med et kursus, teambuilding, den årlige sommerfest, eller som en tak for indsatsen for året der gik. Mulighederne er mange og vi kan hjælpe jer med at gøre firmafesten perfekt.

En firmafest koster typisk det samme som en almindelig fest og som kan startes op med nogle aktiviteter som er med til at skabe den gode stemning inden selve festen.

Valg af firmafest

Teambuilding og firmafest

Skal i afholde teambuilding for medarbejderne er vigtigt at afslutte det ordenligt. Der er arbejdet med områder som skal afsluttes og her kan vi hjælpe jer med Firmafesten som afslutter den gode insats

Kursusdag og firmafest

I skal holde kursus dag i firmaet på grund af nye produkter eller andre grunde og vil gerne sige tak for deltagelse med en firmafest for at understrege vigtigheden af jeres kursus.

Familiedag og firmafest

Fimaet vil gøre alt for medarbejderne og viser det med at lave en familiedag med efterfølgende firmafest, dette understreger vigtigheden af medarbejderne.

Sommerfest for firmaet

Den årlige firmafest fest skal holdes, denne holdes typisk inden sommerferien eller lige efter. Vi kan tilbyde mange muligheder for den perfekte firmafest.

Julefrokost og firmafest

Mærkedag og firmafest

Vi kan hjælpe med at varetage det hele til jeres fest, lige fra koordinering af busser, oppyntning, middag, band, lyd og lys, fotograf, invitationer, og alt hvad der ellers kan tænkes ind i jeres arrangement.

Start for eksempel om eftermiddagen med let underholdning og aktiviteter som ryster jer sammen inden selve festen.

Mulighederne er mange, så ring endelig for en snak om jeres muligheder og priser.

Kontakt os for et uforpligtende møde – SOLUTION GROUP – vi har løsningen.V

overskrift

underside
underside
underside
underside
underside