kontakt Solution group
Solution Group på Facebook  Beøg webshoppen
Banner

Mobil Toilet vogn udlejning

Meget pæn VIP toiletvogn med 2 toiletter og med vandskyllende toilet og tank som ikke kræver kloak eller vandtilslutning og passer perfekt til jeres fest.Toiletvogn-VIP-med-tank-front

Vi leverer til hele Jylland, Fyn og Sjælland i Danmark med mobil toilet vogne til små og store arrangementer.

Tekniske data omkring toilet vogn til udlejning.

Hvid isoleret toiletvogn med 2 stk vandskyllende toiletter med 400 liter tank samt 2 stk håndvaske og spejl,madamposer og toiletpapirholder og vognen er isoleret samt elvarme og lys.

Vi udlejer til alle typer arrangementer f.eks. bryllup, byfester, festivaler, motionsløb og andre kulturelle begivenheder.

Prisen for toilet udlejning.

Prisen for leje af toiletvogn er 2.700,- inkl. moms + fragt,
Kontakt os endelig ved spørgsmål.

I prisen er der inkluderet, at vi selvfølgelig tømmer tankene og i foretager almindelig rengøring af toiletterne med mindre andet er aftalt.

Andre mobil toilet udlejnings løsninger

Vi kan tilbyde mange andre løsninger på toilet vogne til udlejning, toiletvogne med bad, 10 personers toiletvogne ti store arrangementer, handicap toiletter - Vi har alt i mobile toiletter.

Vi kan tilbyde jer meget andet.

Vi har meget stor erfaring i at arrangere fester, om det skal være i et festtelt , til firmafesten , temafest , bryllup, fødselsdag, julefrokost eller det bare er for at lave en anderledes fest.

Tilbehør til jeres fest.

Jukeboks udlejning, Fadølsanlæg udlejning, musikanlæg leje, service leje, borde og stole udlejning, Grill leje, bar leje, lyd og lys udlejning, softice maskine leje, duge og servietter udlejning, slushice leje

Kan du ikke lige finde det du søger, skal du endelig kontakte os, vi er behjælplige med alt.

Kontakt os for et godt tilbud – SOLUTION GROUP - vi har løsningen.

©2010 Solution Group ApS | Tlf: +45 70 22 35 03 | Mail: Info@solution-group.dkSolution Group WebshopSolution Group på Facebook