Solution Group

Bow combat

Hvis du ønsker en action packed aktivitet som samtidig kan ryste dig og dine venner, kollegaer eller familie tættere sammen, så er Bow Combat værd at prøve kræfter med

Bow Combat - Fuld af action

Solution Group tilbyder Bow Combat til jer der ønsker action og teambuilding i en og samme aktivitet. 

Solution Group - Din action leverandør

BowCombat er en ny form for bueskydning der er actionpacked og giver garanti for en god aktivitet til dit arrangement. BowCombat er et spil der både indeholder taktik, samarbejde samt teknikken i at kunne skyde med en bue. BowCombat er et super attraktivt arrangement til bl.a. polterabends- og firmaarrangementer, da jeres gruppe bliver rystet sammen som en enhed. BowCombat er et actionpacked spil som kombinerer elementerne fra paintball med bueskydning og tilsammen giver et energifuldt spil. I bowCombat skyder man med pile hvor spidsen er lavet af skum så man undgår smerter ved at blive ramt som vi kender fra paintball.

BowCombat er et spil der går ud på at man spiller to hold mod hinanden, hvor der så lægges en taktik på hvert hold for hvordan angrebet skal udspille sig. I BowCombat går det selvfølgelig ud på at skyde sin modstander og dermed eliminere sin modstander, dog kan man blive genoplivet ved at ramme en opstillet spilplade som er placeret på banen. Dette gør at du kan have et langt actionpacked spil som hele tiden udvikler sig til det ene eller det andet holds fordel.

Kontakt Solution-group på
Tlf: +45 7022 3503
eller
mail: salg@solution-group.dk

Og hør hvad vi kan gøre for dig.

Bow Combat - Ikke for tøsedrenge

Bow Combat fungerer specielt godt som et firma/teambuilding arrangement, fordi gruppen bliver nød til at arbejde sammen for at opnå et fælles mål og vinde kampen. Derudover er Bow Combat også velegnet til polterabends, fordi underholdningsværdien er i top og der er masser af knald på action faktoren. Bow Combat kan spilles hele året rundt, og derfor er vejret eller årstiden ingen hindring for hvornår i kan spille et actionpacked spil. Derudover er Bow Combat et spil med 4-6 spiller på hvert hold som skal kunne arbejde sammen og udøve teamwork for at kunne vinde kampen.

 

 

For mere info om spillet eller booking, kontakt da Solution Group

hovedprodukter

VAND AKTIVITET
ATV
OVERLEVELSESTUR

Tilbehør

Solution Group er meget mere, end din festleverandør!

Når du handler med Solution Group sætter vi en ære i at levere en god kvalitet og Danmarks bedste service.

icon4

Vi taler dansk

Vi har support på både Dansk og Engelsk. Alle vores medarbejdere er danske.

icon5

Gode betingelser

Vi har fleksible betingelser, som passer til dine behov

icon6

Vi hjælper med dit arrangement

Skal du have hjælp til planlægningen af dit arrangement? Vi hjælper med hele processen.

icon1

Vi kan hjælpe uanset størrelsen

Uanset størrelsen på dit arrangement, så kan vi hjælpe.

icon3

Altid mulighed for at leje tilbehør

Du kan altid leje tilbehør af os.

icon2

Vi dækker hele landet

Vi dækker hele Danmark