kontakt Solution group
Solution Group på Facebook  Beøg webshoppen
Banner

Temafest 

til jeres fest, hvor alt er gennemtænkt og hvor i kan nyde festen, vælg den perfekte temafest her som i husker.

hawaiibar-temafest

Når i skal holde fest, så vælg en temafest som gæsterne husker fra starten af og hvor alt er gennemført lige fra invitationen til natmaden.

Solution Group  har stor erfaring i at lave temafester som tilpasset jer, om det er i festlokaler, festtelte, lagerhaller og om det er til firmafesten, den runde fødselsdag eller det bare er for at lave en anderledes fest.

En temafest tilrettes efter jeres behov. Vi sørger selvfølgelig for at temafesten har en rød tråd hele vejen igennem som dekoration, styring af mad, styring af indslag, musik, bar alt hvad der ønskes til jeres temafest som firmafest eller almindelig privat fest.

Temafest valg

For at jeres temafest bliver den bedste fest skal i tage beslutning om:

Hvilket tema skal jer fest være, vi har sat nogle muligheder op hvad jeres temafest kan være, men har i andre ønsker laver vi festen omkring det.

Sted

Jeres temafest kan holdes hvor i ønsker det, om det er i kantinen, et telt der sættes op ved jer, eller i lagerhallen som ændres til et festlokale

Invitation

Skal der laves en invitation til jeres temafest eller skal gæsterne inviteres på anden måde, vi kan hjælpe med alle muligheder lige fra opsætning til levering.  

Mad

Hvilken mad skal i have til jeres temafest, Skal det være en "alle carte menu" eller en temabuffet som passer til jeres temafest. 

Underholdning

Vil i have underholdning til jeres temafest som skal passe til jeres temafest eller skal det være underholdning som standup, tryllekunster eller noget helt andet - Vi hjælper gerne med valg til underholdning.

Musik

Musikken skal passe til jeres temafest, Det kan dinnermusik under maden, Dj til festen eller band som suprise, alt er muligt og vi har gode ideer til netop jeres temafest.

Budget

En temafest koster typisk det samme som en almindelig fest, men vi vil meget gerne give jer et uforpligtende tilbud til jer.

Mangler i andet end den færdig pakke kan vi også hjælpe med det. Vi kan hjælpe med alt til jeres fest lige fra oppyntning, service, underholdning, musik, bartendere eller DJ  så i kun skal tænke på at nyde festen i fulde drag.

Vores priser på temafester er meget gennemskuelige og der er store muligheder med den store erfaring vi har.

Solution Group til temafest - vi har løsningen.

©2010 Solution Group ApS | Tlf: +45 70 22 35 03 | Mail: Info@solution-group.dkSolution Group WebshopSolution Group på Facebook